fbpx

Tandarts voor bange kinderen Pijnacker

Tandarts voor bange kinderen Pijnacker; SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken waar een gespecialiseerde kindertandarts werkzaam is. Een tandartspraktijken vindt u aan De La Reyweg in Den Haag. Praktijk Lansingerland vindt u aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Tandarts voor bange kinderen Pijnacker

Woont u in Pijnacker of in de omgeving van Pijnacker dan kunt u met uw kinderen terecht bij de tandartspraktijken van SB Tandartsen. Het team van SB Tandartsen bestaat uit drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Een van de tandartsen, mevrouw Baghbani heeft zich gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Daarnaast begeleidt zij al jaren patiënten met angst voor de tandarts. Door de combinatie kindertandarts en het begeleiden van angstige patiënten kan zij uitermate goed omgaan met kinderen die bang zijn voor de tandarts. Is uw kind bang voor de tandarts? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak bij één van onze tandarts praktijken.

Tandarts voor angstige kinderen Berkel en Rodenrijs, Tandarts voor bange kinderen Den Haag, Tandarts voor bange kinderen Lansingerland, Tandarts voor bange kinderen Pijnacker, Tandarts voor bange kinderen Bleiswijk

Voorkomen van angst voor de tandarts bij kinderen

Angst voor de tandarts bij kinderen is nooit helemaal te voorkomen. Het team van SB Tandartsen heeft geconstateerd dat er minder angst ontstaat wanneer een kind al jong meekomt naar de tandartspraktijk. Neem daarom uw kind mee als u zelf een bezoek moet brengen aan de tandarts. Zo leert uw kind dat een bezoek aan de tandarts eigenlijk net zoiets is als een bezoek aan de dokter. Wanneer uw kind tijdens uw bezoek meekomt kan het ook in de tandartsstoel plaatsnemen. We proberen dan in de mond te kijken om samen met uw kind alle tandjes te tellen. We laten uw kind zien waarvoor een aantal instrumenten gebruikt kan worden. Alles op een zeer speelse manier. Hierdoor wordt ook veel angst voorkomen.

Als een bang kind toch een behandeling moet ondergaan

Wanneer het niet lukt om bij een kind dat angst heeft voor de tandarts op een normale wijze een behandeling uit te voeren dan kan altijd nog gekozen worden om dit onder algehele narcose te laten plaatsvinden.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.