fbpx

Tandarts voor kinderen Berkel en Rodenrijs

Tandarts voor kinderen Berkel en Rodenrijs; Tandartspraktijk Lansingerland van SB tandartsen staat klaar voor u maar zeker ook voor uw kind. Het team van SB Tandartsen is namelijk gespecialiseerd in tandheelkunde bij kinderen. Bij SB Tandartsen weten we, als geen ander, dat het belangrijk is dat een kind naar de tandarts gaat.

Tandarts voor kinderen Berkel en Rodenrijs

Tandartszorg voor kinderen tot 18 jaar zit in de basisverzekering van elke zorgaanbieder. Hierdoor is een tandartsbezoek voor kinderen tot 18 jaar gratis. Bij Tandartspraktijk Lansingerland, de tandarts voor kinderen in Berkel en Rodenrijs, is altijd een kindertandarts aanwezig. De kindertandarts heeft ook veel ervaring in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Deze twee specialismen gaan erg goed samen wanneer kleine kinderen naar de tandartspraktijk komen.

Tandarts voor kinderen Den Haag, tandarts voor kinderen berkel en rodenrijs, Kindertandheelkunde bleiswijk, kinderen en tandarts berkel en rodenrijs, kinderen en tandarts rijswijk

Een gezonde ontwikkeling van het gebit is zeer belangrijk

Voor een gezonde ontwikkeling van het gebit moet wel wat worden gedaan! Vanaf het allereerste tandje is poetsen belangrijk. Ook de halfjaarlijkse controle is zeer belangrijk. Neem daarom uw kindje mee naar de tandarts wanneer u zelf voor controle moet. Hierdoor leert het de tandartspraktijk en de tandarts kennen en ontwikkelt het geen of zeker minder angst voor de tandarts. Bij tandartspraktijk Lansingerland van SB tandartsen controleren we het kindergebit vanaf twee jaar. Afwijkingen en problemen worden dan al vroeg opgespoord.

Tanden poetsen bij kinderen moeilijker dan gedacht

Tanden poetsen bij kinderen is niet zo makkelijk als het lijkt. Zeker niet als het kind klein is en beweeglijk. Het team van SB Tandartsen heeft een kinderpreventie programma dat is ingedeeld in leeftijden. Wij geven poetsinstructie aan ouders en kinderen. Ook wordt aandacht besteed aan eet- en drink gewoontes. Samen met u en uw kind zorgen we voor het beste “onderhoud” aan het gebit van uw kind. Poetsen voorkomt namelijk veel problemen zoals gaatjes en erger!

Maak gerust een afspraak bij onze tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs. Ook als u geen patiënt bent van onze praktijk is uw kind altijd welkom.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.