fbpx

Tandarts voor kinderen Bleiswijk

Tandarts voor kinderen Bleiswijk: SB Tandartsen heeft één tandartspraktijk in Den Haag en één in Berkel en Rodenrijs. In beide tandartspraktijken werkt een gespecialiseerde kindertandarts. Het hele team van SB tandartsen heeft veel ervaring in behandelingen bij kinderen. De tandarts is niet alleen gespecialiseerd in kindertandheelkunde maar heeft zich ook jarenlang verdiept in de behandeling van patiënten met angst voor de tandarts.

Tandarts voor kinderen Bleiswijk: SB tandartsen met een speciaal kinderpreventieprogramma

Zoals gezegd heeft SB Tandartsen meer dan voldoende expertise in huis voor het behandelen van kinderen én patiënten met angst voor de tandarts. De basis voor een goed gebit ligt in beginsel bij een goed melkgebit. Goede tandheelkundige zorg én goed onderhoud van het melkgebit zorgen hiervoor. Regelmatige controle, twee keer per jaar, is noodzakelijk. Het team van SB Tandartsen heeft ook een speciaal kinderpreventieprogramma opgesteld. De kinderen worden voor dit preventie programma ingedeeld in leeftijdscategorieën. Het team van SB tandartsen geeft tijdens het kinderpreventieprogramma voorlichting over poetstechniek en eet- en drink gewoontes. Alle kinderen zijn welkom. Tandheelkundige zorg is gratis voor kinderen tot 18 jaar omdat de kosten worden vergoed uit de basis zorgverzekering.

Tandarts voor angstige kinderen Rijswijk, Tandarts voor angstige kinderen Lansingerland, Tandarts voor angstige kinderen Pijnacker, Tandarts voor kinderen Bleiswijk,kindertandheelkunde rijswijk, kindertandarts bleiswijk, kindertandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts bergschenhoek, kinderen en tandarts zoetermeer

Kindertandheelkunde is een vak apart

Kindertandheelkunde is anders als tandheelkunde bij volwassenen. De tandarts van SB Tandartsen heeft jarenlange ervaring in behandeling van kinderen. Het behandelen van kinderen is gebaseerd op vertrouwen. Daarom is het goed als uw kind al jong kennismaakt met de tandartspraktijk, de tandarts en de assistenten. Hoe jonger een kind meekomt naar de tandarts hoe makkelijker het is om het kind in de tandartsstoel te krijgen. Wanneer uw kind meekomt naar uw halfjaarlijkse controle ziet hij dat u in de stoel plaatsneemt en zal dat ook willen. Zo leert het spelenderwijs dat er in de mond wordt gekeken en wat je met de instrumenten kunt doen.

Halfjaarlijkse controle vanaf 2 jaar

Bent u op zoek naar een tandarts voor kinderen in Bleiswijk en omgeving? SB Tandartsen heeft zoals gezegd twee tandartspraktijken. Deze vindt u in Den Haag of dichterbij in Berkel en Rodenrijs. Alle kinderen zijn welkom, ook als u zelf geen patiënt bent bij SB Tandartsen. Het liefst zien wij een kindje zo vroeg mogelijk maar zeker vanaf twee jaar. De controles die wij dan uitvoeren gaan spelenderwijs en gebeuren één keer per half jaar. Zo kunnen we al vroeg eventuele problemen herkennen of voorkomen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.