fbpx

Tandarts voor kinderen Den Haag

Tandarts voor kinderen Den Haag: SB Tandartsen heeft een tandartspraktijk in Den Haag aan de La Reyweg waar een gespecialiseerde kindertandarts werkzaam is.

Tandarts voor kinderen Den Haag; SB Tandartsen voor alle tandheelkundige behandelingen

Een kindertandarts heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van het gebit van kinderen. Mevrouw Baghbani heeft naast het specialisme kindertandheelkunde zich ook verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. U kunt er op een eenvoudige manier voor zorgen dat uw kinderen geen angst voor de tandarts ontwikkelen. Neem daarvoor uw kindje al zo jong mogelijk mee naar uw afspraak bij de tandarts. Heeft u zelf geen tandarts of wil u liever dat uw kind in de buurt naar de tandarts gaat, maak dan vrijblijvend een afspraak met SB Tandartsen in Den Haag.

Tandarts voor kinderen Den Haag, tandarts voor kinderen berkel en rodenrijs, Kindertandheelkunde bleiswijk, kinderen en tandarts berkel en rodenrijs, kinderen en tandarts rijswijk

Vanaf 2 jaar 2x per jaar voor controle naar de tandarts

Neem uw kindje mee wanneer u zelf op controle gaat. Bij SB Tandartsen mag uw kind, als het wil en het mogelijk is, zelf plaatsnemen in de tandarts stoel. Wij laten dan zien wat er allemaal kan op een speelse manier. Zo proberen we ook in de mond te kijken; het zogenoemde tandjes tellen. Vanaf 2 jaar is het verstandig om 2x per jaar een controle te laten uitvoeren. Dit gebeurt ook op een speelse manier. Zo kunnen eventuele problemen al in een vroeg stadium worden herkend en eventueel verholpen.

SB Tandartsen heeft een kinderpreventie plan

Het team van SB Tandartsen heeft een kinderpreventieplan voor kinderen. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd. Vanaf 2 jaar kunt u met uw kind deelnemen aan dit kinderpreventieplan. Tijdens het programma wordt aandacht besteed aan het poetsen en aan eet- en drink gewoontes. Hiermee kan vaak veel schade worden voorkomen aan het melkgebit. Het melkgebit is tenslotte de voorloper van een volwassen gebit. Een gezond melkgebit is de basis van een gezond volwassen gebit.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.