fbpx

Tandarts voor kinderen Lansingerland

Tandarts voor kinderen Lansingerland; SB tandartsen heeft twee tandartspraktijken. Eén in Den Haag en één in Lansingerland. Met name de tandartspraktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs is er voor kinderen uit Lansingerland.

Tandarts voor kinderen Lansingerland; SB Tandartsen heeft een praktijk in Lansingerland

Bij de praktijk Lansingerland in Berkel en Rodenrijs zijn alle kinderen uit Lansingerland en omgeving welkom. De basis zorgverzekering vergoed tandzorg (behalve orthodontie) voor kinderen tot 18 jaar . Het eigen risicobedrag is voor tandzorg bij kinderen tot 18 jaar niet van toepassing. Zo kunnen kinderen tot 18 jaar gratis kennismaken met de tandarts. SB Tandartsen heeft een vast team van drie professionele tandartsen. Samen met  drie preventie assistentes, twee paro-preventie assistentes en een mondhygiënist vormen zij het team van SB Tandartsen. Een van de tandartsen, mevrouw Baghbani is gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Zij en haar team benaderen kinderen op een kindvriendelijke manier. Dit doen ze door met ze te praten in begrijpelijke taal. Tijdens een controle of behandeling legt de tandarts duidelijk uit wat ze gaat doen.

tandarts voor kinderen lansingerland, Tandarts voor kinderen Bergschenhoek, kindertandheelkunde zoetermeer

Wanneer gaat u met uw kind naar de tandarts?

Tanden van een melkgebit wisselen nog waardoor wordt aangenomen dat een kind met een melkgebit niet naar de tandarts hoeft. Ook wordt vaak gedacht dat poetsen van een melkgebit niet belangrijk is. Niets is echter minder waar. Een gezond melkgebit is de basis voor een gezond volwassen gebit. Voor een gezond melkgebit moet wel wat worden gedaan. Een van de belangrijkste dingen is goed poetsen. Daarnaast is controle van het melkgebit ook belangrijk. Bij controle kunnen problemen vroegtijdig herkend en verholpen worden. Het is dan ook belangrijk om uw kind zo vroeg mogelijk kennis te laten maken met de tandarts. Vanaf 2 jaar zouden kinderen twee maal per jaar op controle moeten komen.

SB Tandartsen heeft een kinder preventie programma, ook voor jonge kinderen

Bij SB Tandartsen kunt u samen met uw kind deelnemen aan een kinderpreventie programma. Hierbij geeft het team veel aandacht aan het poetsen (poetsinstructie) en aan eet- en drink gewoontes.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.