fbpx

Tandarts voor kinderen Pijnacker

Tandarts voor kinderen Pijnacker; SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken dicht bij u in de buurt. Een tandartspraktijk vindt u in Den Haag en één tandartspraktijk is gevestigd in Lansingerland (Berkel en Rodenrijs).

Tandarts voor kinderen Pijnacker: SB Tandartsen voor gezonde tanden en kiezen bij kinderen

Van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen een heel leven lang plezier. Maar voor gezonde tanden moet wel wat worden gedaan door zowel de ouders als de kinderen. Wanneer dan ook de eerste tandjes doorbreken bij uw kindje, kunt u uw kind meenemen wanneer u op controle komt in de tandartspraktijk. Het gezegde luidt niet voor niets: jong geleerd is oud gedaan. Door uw kindje mee te nemen leert het dat een bezoek aan de tandarts “normaal” is. U gaat in de tandartsstoel en uw kindje mag ook in de stoel als het dat wil en kan. Wij proberen zo vroeg mogelijk in de mond van uw kindje te kijken en daarmee kan veel leed worden voorkomen. Vanaf twee jaar is het belangrijk dat het gebit van uw kind elk half jaar wordt gecontroleerd.

Tandarts voor kinderen Lansingerland; SB tandartsen heeft twee tandartspraktijken in Lansingerland en Den Haag, met een kindertandarts

Gratis mondzorg voor alle kinderen tot 18 jaar

Voor alle kinderen tot 18 jaar worden tandheelkundige controles en behandelingen betaald uit de basisverzekering (behalve orthodontie). Hiervoor hoeft u ook geen eigen risico te betalen. Zo kunnen alle kinderen tot 18 jaar gratis naar de tandarts en kan de basis worden gelegd voor een gezond en sterk (melk) gebit.

SB Tandartsen voor gezonde tanden en kiezen bij kinderen én volwassenen

Binnen het team van SB Tandartsen is een kindertandarts werkzaam. Zij heeft een speciale opleiding gevolgd en weet daardoor precies hoe zij kinderen moet én kan benaderen. Daarnaast heeft zij zich verdiept in het behandelen van patiënten die bang zijn voor de tandarts. Verder zijn er nog twee tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist aanwezig. Samen zorgen wij voor gezonde tanden en kiezen bij kinderen én volwassenen.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.