fbpx

Tandarts voor kinderen Zoetermeer

Tandarts voor kinderen Zoetermeer: SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken vlak in de buurt van Zoetermeer.

Tandarts voor kinderen Zoetermeer; bij SB tandartsen werkt een gespecialiseerde kindertandarts

Voor kinderen uit Zoetermeer zijn de praktijken van SB Tandartsen zeer makkelijk bereikbaar. De tandartspraktijken zijn in Den haag aan de La Reyweg en in Berkel en Rodenrijs aan de Noordeindseweg. In beide praktijken is een vast samengesteld team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist aanwezig. Een van de tandartsen, mevrouw Bagbani is gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Daarnaast heeft zij zich jarenlang verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts.

Tandarts voor kinderen Rijswijk,Tandarts voor kinderen Zoetermeer, kindertandheelkunde den haag, kindertandarts pijnacker, kinderen en tandarts bleiswijk, kinderen en tandarts lansingerland

Vanaf de eerste doorbraak van tandjes al naar de tandarts!

Het is verstandig om vanaf het allereerste begin, dus vanaf de doorbraak van het eerste tandje, uw kind al kennis te laten maken met de tandarts. Dit kan makkelijk door uw kind mee te nemen naar de tandarts wanneer u zelf op controle gaat. Ook voor het tandartsbezoek geldt; jong geleerd is oud gedaan. Eigenlijk is het net zoals boodschappen doen. Wanneer een kind ervaart dat het voor u als volwassene “gewoon” is om iets te doen zal uw kind het ook geen probleem vinden. Dat geldt ook bij het naar de tandarts gaan.

SB Tandartsen heeft een kinderpreventie plan voor jonge kinderen

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij het gebit van kinderen steeds vroeger problemen ontstaan. Tijdens het kinderpreventieplan krijgen ouders en kinderen (indien nodig) poetsinstructie en wordt er ook ingegaan op eet- en drinkgewoontes. Door uw kind vanaf twee jaar twee maal per jaar te laten controleren bij de kindertandarts, worden problemen al vroeg ontdekt en kunnen er direct maatregelen worden genomen. Omdat deze problemen in een zeer vroeg stadium worden herkent, wordt een “echte” behandeling vaak voorkomen. In de basis verzekering is tandzorg voor kinderen tot 18 jaar opgenomen en daarom geheel gratis. Eigen risico is niet van toepassing. Hierdoor kunnen alle kinderen tot 18 jaar gratis gebruik maken van mondzorg (behalve orthodontie behandelingen).

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.