fbpx

Tandarts Zoetermeer

SB Tandartsen heeft twee tandartspraktijken in de buurt van Zoetermeer. U vindt onze tandarts praktijken aan De La Reyweg in Den Haag en en aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Omdat Zoetermeer in de buurt ligt van beide tandarts praktijken, zijn patiënten uit Zoetermeer bij SB Tandartsen dan ook méér dan welkom. Bij SB Tandartsen zij de tandartspraktijken uitgerust met de modernste apparatuur.

SB Tandartsen voor het hele gezin, ook voor patiënten uit Zoetermeer

Voor zowel senioren al minder validen zijn de tandartspraktijken van SB tandartsen in Den Haag en Berkel en Rodenrijs heel goed bereikbaar. Indien nodig is er altijd assistentie in de praktijk aanwezig. De behandelkamers liggen allemaal op de begane grond. De ingang van SB tandarts praktijken en de behandelkamers zijn goed toegankelijk voor patiënten met een rolstoel, rollator of verminderde mobiliteit. Ook vanuit Zoetermeer bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. SB tandartsen heeft aandacht voor zowel patiënt áls mens. Ons enthousiaste, professionele team bestaat uit drie professionele tandartsen. Daarnaast zijn in onze praktijk aanwezig: drie preventie assistentes, twee paro-preventie assistentes en een mondhygiënist. Samen geven wij u en uw gezin de beste tandzorg die er bestaat. Kindertandheelkunde is één van onze specialiteiten want een gezond gebit op jonge leeftijd zorgt voor een mooi én blijvend gebit op latere leeftijd.

Tandarts voor angstige kinderen Zoetermeer, Tandarts voor angstige kinderen Bergschenhoek, Tandarts voor angstige kinderen Bleiswijk, tandarts zoetermeer

SB Tandartsen is gespecialiseerd in behandelen van patiënten met tandarts angst

Woont u in Zoetermeer en bent u bang voor een bezoek aan de tandarts of voor een behandeling door een tandarts? Neem dan eens contact op met SB Tandartsen. De tandartsen van SB tandartsen hebben veel ervaring met angstige patiënten. Wij bieden verschillende oplossingen. Als het nodig of gewenst is kunnen wij een tandheelkundige behandeling verrichten onder algehele narcose. Door onze professionele hulp en begeleiding weten wij zeker dat u de eerste stap naar de tandarts durft te zetten.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie en kindertandheelkunde bij SB Tandartsen of hebt u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag verder. Neemt contact met onze tandartspraktijk.