fbpx

Tanden bleken

Tanden bleken is een aanvullende behandeling, voor complete mondgezondheid. Levensstijl en eetgewoontes kunnen ertoe leiden dat uw tanden hun witheid verliezen en daardoor kan tandverkleuring optreden. Tandverkleuring kan optreden bij het gebruik van o.a. koffie, thee, tabak, rode wijn en andere voedingsmiddelen of medicijnen. Een bleekbehandeling kan een oplossing bieden voor mensen die ontevreden zijn met de kleur van hun tanden. Om een stralende witte lach terug te krijgen, wordt bij SB Tandartsen gebruik gemaakt van de volgende twee mogelijkheden.

Tanden bleken bij SB Tandartsen onder begeleiding van tandarts

De tandarts en preventie assistente van SB Tandartsen controleren eerst de status van uw gebit en tandvlees. Hierna krijgt u uitleg over een verantwoorde thuis behandelingsmethode die alleen verkrijgbaar is bij erkende tandartsen en die op maat voor u wordt gemaakt.

Voordelen:

  • Ideaal voor mensen die een thuis bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden;
  • Duurzaam resultaat;
  • Kostenbesparing op lange termijn.

Tanden bleken bij SB Tandartsen door tandarts of mondhygiënist

De tandarts en preventie assistente van SB Tandartsen kunnen uw tanden na controle in een aantal stappen veilig en pijnloos bleken. Deze verantwoorde bleekmethode wordt uitgevoerd zonder tussenkomst van warmte en oncomfortabele lichten.

Voordelen:

  • De resultaten zijn direct zichtbaar;
  • U krijgt direct na het bleken van de tanden persoonlijke advies en instructies van de tandarts en onze assistentes hoe u het behaalde resultaat zo lang mogelijk kunt behouden.
Wilt u meer weten over het bleken van tanden bij tandartspraktijk SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met onze tandartspraktijk.