Tanden bleken

Tanden bleken is een aanvullende behandeling, voor complete mondgezondheid. De levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden witheid verliezen en tandverkleuring kan optreden. Tandverkleuring kan optreden bij het gebruik van o.a. koffie, thee, tabak, rode wijn en andere voedingsmiddelen of medicijnen. Een bleekbehandeling kan een oplossing bieden voor mensen die ontevreden zijn met de kleur van zijn of haar tanden.
Om een stralende witte lach terug te krijgen wordt bij SB Tandartsen gebruik gemaakt van de volgende twee mogelijkheden via verschillende methodes.

Tanden bleken bij SB Tandartsen onder begeleiding van tandarts

De tandarts en preventieassistente van SB Tandartsen controleren eerst de status van u gebit en tandvlees. Hierna krijgt u uitleg over een verantwoorde thuisbehandeling methode die alleen verkrijgbaar is bij erkende tandartsen. U kunt onder begeleiding van tandarts en onze assistentes een wittere, stralendere glimlach krijgen met behulp van een erkende methode die door de tandarts speciaal op maat is gemaakt voor u.

Voordelen:

  • Ideaal voor mensen die een thuis bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden.
  • Duurzaam resultaat.
  • Kostenbesparing op lange termijn.

Tanden bleken bij SB Tandartsen door tandarts of mondhygiënist

De tandarts en preventieassistente van SB Tandartsen kunnen uw tanden na controle in aantal stappen veilig en pijnloos bleken door een verantwoorde methode. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een zeer verantwoorde methode zonder tussenkomst van warmte en oncomfortabele lichten.

Voordelen:

  • De resultaten zijn direct zichtbaar.
  • U krijgt direct na Tanden bleken persoonlijke advies en instructies van de tandarts en onze assistentes hoe uw behaalde resultaat kunt behouden.
  • Wilt u meer weten over tanden bleken bij tandartspraktijk SB Tandartsen, verdere voordelen van genoemde mogelijkheden? of hebt u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Wij helpen u graag verder. Neemt contact met onze tandartspraktijk.