fbpx

Wie zijn wij

Welkom bij SB Tandartsen!

SB Tandartsen is uw tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde, kindertandheelkunde, mondhygiëne, esthetische en cosmetische tandheelkunde en implantologie in Den Haag en Berkel en Rodenrijs.

Voor een stralende lach en een gezond gebit levert ons specialistisch team tandheelkundige mondzorg voor zowel volwassenen als kinderen. SB Tandartsen bestaat uit een deskundig team dat gespecialiseerd is in diverse behandelingen. Zo vervaardigen en plaatsen wij onder andere kronen en bruggen, facings, implantaten, tandprotheses (kunstgebit) en doorzichtige orthodontische beugels. Ook voor uw periodieke controle of voor andere algemeen tandheelkundige behandelingen kunt u natuurlijk bij ons terecht!

Ons team van experts is in het bijzonder gespecialiseerd in kindertandheelkunde en patiënten die bang zijn voor de tandarts. Een bezoek aan de tandarts, of het nu om een periodieke controle, of een andere tandartsbehandeling gaat, kan voor een kind stressvol of beangstigend zijn. Onze kindertandarts begeleidt uw kind spelenderwijs en op een speciaal kindvriendelijke manier geheel stressvrij door een behandeling! Ook bezoekt onze kindertandarts in het kader van een samenwerkingsverband met basisscholen uit de regio regelmatig kinderen voor het geven van voorlichting en poetsinstructies. Dit alles om vroegtijdig afwijkingen aan het gebit te constateren en gebitsproblemen op latere leeftijd te voorkomen!

Daarnaast houden onze mondhygiënisten en preventieassistenten uw gebit en tandvlees in optimale gezondheid. Heeft u bijvoorbeeld last van bloedend, teruggetrokken en/of geïrriteerd tandvlees? Of verkleurde en losstaande tanden, gevoelige tanden, tandsteen of een slechte adem? Twijfel dan niet en neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak. Onze mondhygiënisten en preventieassistenten bieden u zorg op maat en geven uw tanden en kiezen de aandacht die ze nodig hebben.

Onze aanpak kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid, hechte vertrouwensband met onze patiënten en heldere en transparante afspraken. Bij ons staan uw wensen en behoeften voor kwalitatief tandheelkundige zorg centraal.

Bent u op zoek naar vaste tandarts in of nabij Den Haag, Rijswijk of Berkel en Rodenrijs? Of woont u in de gemeente Lansingerland zoals in Bergschenhoek, Bleiswijk of Pijnacker? Bel dan voor meer informatie via:

SB Tandartsen Den Haag         070 389 32 32
SB Tandartsen Lansingerland   010 210 98 45

Of schrijf u direct online in! Bij ons is altijd ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hanteren geen wachtlijst voor nieuwe patiënten!

Weet u nog niet helemaal zeker of u zich als patiënt wilt inschrijven? Heeft u specifieke vragen, wensen of behoeften die u eerst aan ons wilt voorleggen? Of heeft u liever de voorkeur om even langs te komen? Daar kunnen wij ons allemaal wel iets bij voorstellen. Vertrouwen in uw tandarts is immers erg belangrijk! U bent dan ook van harte uitgenodigd om vrijblijvend langs te komen voor een eerste kennismaking en om de sfeer bij ons te proeven. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder!

Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Sherry Baghbani

Tandarts
Praktijkhouder

SB Tandartsen

 

 

Tandarts Mw. S. Baghbani SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs - SB Tandartsen in Den Haag

Tandarts Mevrouw Drs. S. Baghbani

BIG-nummer: 79913473702
Aanwezig: maandag t/m zaterdag

Tandarts Mw. S. Baghbani heeft de opleiding tandheelkunde aan het Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevold. Sinds 2003 is Mw. S. Baghbani werkzaam als algemeen practicus. Tandarts Mw. S. Baghbani heeft een brede interesse in de tandheelkunde. In de afgelopen jaren heeft Mw. S. Baghbani zich geprofileerd in esthetische en cosmetische tandheelkunde, Digital Smile Design (DSO), begeleiding van angstige patiënten en kindertandheelkunde. Mooie glimlach, Kwaliteit en Nazorg geniet bij haar de prioriteit.

SB Tandartsen - Tandarts Den Haag

Tandarts De heer Drs. V. Bousias

BIG-nummer: 69921670402
Aanwezig: dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Tandarts Dhr. Vasilis Bousias is gedreven door passie voor zijn vak en haalt zijn vreugde uit het streven naar perfectie. Als algemeen practicus is Dhr. Bousias tevens gespecialiseerd in endodontische behandelingen en vaardig in esthetiek en functieherstel van het gebit. Tandarts Dhr. V. Bousias heeft naast endodontologie een brede interesse in implantologie.

Shiva Baghbani

Mondhygiënist Mw. S. Baghbani

Aanwezig: woensdag, donderdag en zaterdag

Mw. S. Baghbani heeft de opleiding mondzorgkunde aan het Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevold. Sinds 2016 is Mw. S. Baghbani werkzaam als mondhygiëniste. Zij heeft een brede interesse in de tandheelkunde. In de afgelopen jaren heeft zij zich vooral gericht op parodontologie en behandelen van kinderen. 

Mondzorgkundige Dhr. Farid

Aanwezig: dinsdag, woensdag , Donderdag en zaterdag