fbpx

Wie zijn wij

Een hechte vertrouwensband, volledige transparantie en betrokkenheid met onze patiënten zijn de kernwaarden van het team van Tandartspraktijk SB Tandartsen. Het team van SB Tandartsen probeert met deze kernwaarden elke dag de wensen en behoeften van de patiënten centraal te stellen en patiënten te voorzien van mondzorg van de hoogste kwaliteit in Den Haag en Lansingerland.

Wij realiseren ons dat een bezoek aan de tandarts in sommige situaties ongemakkelijk, stressvol dan wel angstig kan zijn voor de patiënten. Om dergelijke ongemakkelijkheden te voorkomen gelooft ons team in het creëren van een vertrouwensband door een vast samengesteld team van drie tandartsen, twee mondhygiënisten, twee paro-preventieassistenten en twee tandtechniekers. Het onder behandeling zijn bij onze tandartspraktijk in Den Haag en Lansingerland betekent doorgaans dat alle behandelingen volledig door een ervaren tandarts worden uitgevoerd. Het gaat hierbij steeds om een behandeling waarbij het belang van de patiënt voorop staat. De patiënten kunnen te allen tijde met hun vragen of opmerkingen trecht bij de behandelende vaste tandarts Mw. Drs. S. Baghbani..

Tandarts Mw. S. Baghbani (praktijkhouder) heeft de opleiding tandheelkunde aan het Academische Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA) gevold en deze met succes in 2003 afgerond. Haar liefde voor tandheelkunde ontstond al op jonge leeftijd. Zij raakte gefascineerd door het enthousiasme van haar vroegere tandarts, die haar vertelde over de fijne kneepjes van het vak. Zij heeft meer dan 15 jaar werkervaring als algemene practicus en meer dan 10 jaar werkervaring op gebied van esthetische, cosmetische tandheelkunde, Digital smile design (DSD) en behandelen van kinderen. Het is haar missie om iedere cliënt op haar / zijn gemak te laten voelen tijden de behandelingen.

Daarnaast begrijpt ons team heel goed dat door de voortdurende wijzigingen van de tandartstarieven door NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en verzekeringspolissen door verzekeringsmaatschappijen, het kan voorkomen dat de patiënten niet meer weten waar zij aan toe zijn. Wij streven dan ook naar volledige transparantie en geven u graag een indicatie over de te verwachten kosten kosten en de dekkingen vanuit de verzekeringsmaatschappijen.

Met een hechte vertrouwensband en transparantie als belangrijke speerpunten proberen wij de betrokkenheid met onze patiënten te vergroten.

Het team van SB Tandartsen.

Tandarts Mw. S. Baghbani SB Tandartsen in Berkel en Rodenrijs - SB Tandartsen in Den Haag

Tandarts Mw. S. Baghbani

BIG Nr. 79913473702
Praktijkhouder
Aanwezig: Ma,Di,Wo,Do,Vr en Za

Tandarts Mw. S. Baghbani heeft de opleiding tandheelkunde aan het Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevold. Sinds 2003 is Mw. S. Baghbani werkzaam als algemeen practicus. Tandarts Mw. S. Baghbani heeft een brede interesse in de tandheelkunde. In de afgelopen jaren heeft Mw. S. Baghbani zich geprofileerd in esthetische en cosmetische tandheelkunde, Digital Smile Design (DSO), begeleiding van angstige patiënten en kindertandheelkunde. Mooie glimlach, Kwaliteit en Nazorg geniet bij haar de prioriteit.

SB Tandartsen - Tandarts Den Haag

Tandarts Dhr. V. Bousias

BIG Nr. 69921670402
Aanwezig: Di,Wo,Vr en Za

Tandarts Dhr. Vasilis Bousias is gedreven door passie voor zijn vak en haalt zijn vreugde uit het streven naar perfectie. Als algemeen practicus is Dhr. Bousias tevens gespecialiseerd in endodontische behandelingen en vaardig in esthetiek en functieherstel van het gebit. Tandarts Dhr. V. Bousias heeft naast endodontologie een brede interesse in implantologie.