fbpx

Tandarts Rijswijk

Bij SB Tandartsen in de buurt van Rijswijk kunt u terecht met het gehele gezin

Tandarts Rijswijk nodig? Voor alle tandheelkundige hulp kunt u vanuit Rijswijk terecht bij SB Tandartsen. Wij hebben twee tandartspraktijken in de buurt van Rijswijk. De eerste praktijk vindt u aan De La Reyweg in Den Haag en de tweede praktijk is gevestigd op de Noordeindseweg 116 in Berkel en Rodenrijs.

Tandarts Rijswijk: SB Tandartsen voor bijna alle tandheelkundige hulp

De tandartspraktijk van SB Tandartsen is een moderne tandartspraktijk. Allebei de tandartspraktijken zijn dan ook zeer goed bereikbaar voor minder valide mensen. Wij werken met de nieuwste technieken en al onze behandelkamers zijn gelegen op de begane grond. Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle, het plaatsen van een brug of kroon of een cosmetische ingreep, wij bieden u de beste behandeling. Het team van SB Tandartsen streeft naar transparante zorg en wij maken dan ook voor elke wat grotere behandeling een behandelplan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Tandarts baghbani - Den haag, Berkel en Rodenrijs - Bergschenhoek - Bleiswijk

Een gespecialiseerd team van tandartsen

Bij SB Tandartsen vindt u ook een tandarts die is gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Zij heeft zich ook verdiept in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Van esthetische- en cosmetische tandheelkunde en van wortelkanaalbehandelingen weet zij alles af en zij staat voor kwaliteit. Daarnaast is er een tandarts met veel kennis voor endodontische behandelingen en implantologie. In onze praktijken werken we met een team van drie tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten en een mondhygiënist. Alles bij elkaar is dit geen groot team maar wij hebben persoonlijke benadering hoog in het vaandel. U of uw kind ziet bij elke controle steeds dezelfde gezichten.

Bent u op zoek naar een (andere) tandarts

Wanneer u op zoek bent naar een (andere) tandarts of wanneer u overweegt om over te stappen naar een andere tandarts, wij staan voor u klaar. U bent meer dan welkom. Wilt u liever eerst kennis maken met het team, maar dan een kennismakingsafspraak. Zo ziet u gelijk hoe de praktijk eruitziet.

Wilt u meer weten over algemene tandheelkunde, paro-preventie, mondhygiëne, kinderpreventie of kindertandheelkunde bij SB Tandartsen? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact met onze tandartspraktijk.